perroo
New Member
Kill Or Be Killed
|
Post by perroo on Aug 17, 2014 15:55:21 GMT
Ime: Vedran Datum rodenja: 5.8.1994 Spol(M/Ž): M Mjesto rodenja: Bjelovar Trenutno prebivaliste: BJelovar Zavrsena srednja skola: TUPŠ (turističko ugostiteljska i prehrambena škola) Zavrseni fakultet: - Jeste li zaposleni(da/ne): ne Podatci vezani uz igru! Nickname: PeRRo x_O Xfire: perrodota2 Pocetak igranja call of duty-a: 2009. Trenutni klanovi: - FPS u igri: 200 fps Orginal CD key(da/ne): ne al mogu nabavit Ostali podatci! Kolko sati dnevno igrate call of duty 2: 5 do 6 sati Igrate li na nasim serverima(da/ne): tek sam neki dan ušo na vaš server Vase misljenje o nasoj web stranici: dobra je stranica nije loša Zasto ste se odlucili prijaviti za klan i zasto bas mi: odlučio sam se prijavit za vaš klan zato što mi se sviđa naziv klana i sviđaju mi se serveri koji se napravili Nesto za dodati: vidim da ste novi klan ili bar kolko se meni čini pa bi htio vama pomoći oko plaćanja servera
|
|
|
Post by GoldBulletsleYo* on Aug 17, 2014 20:22:45 GMT
Pozdrav Vedrane, prijava je vazeca, dobrodosao na forum! Budi aktivan, kako na serveru, tako i na forumu, pa cemo odlucit! Sretno!
|
|
perroo
New Member
Kill Or Be Killed
|
Post by perroo on Aug 17, 2014 20:29:51 GMT
Dogovoreno hvala
|
|