Post by xyzcratalagabb on Mar 8, 2022 12:06:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Motorsport-Total.com ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Motorsport-Total.com IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више злата ▞▞▞
▞▞▞ Motorsport-Total.com 2022 version ▞▞▞
Управо сада на Гран Канарији где се одржава ЕРЦ. Наравно, волео бих да знам најновије вести, али ништа од данашње трке. Штета.
То је веома добра
увек нешто да прочитам о мојим омиљеним спортовима. Као!
Apple Knight: Action Platformer 動作 cis
апликација је изгледа веома добра, али је само на немачком језику...
Веома лоше перформансе на Андроиду Самсунг С8. Апликација виси сваки пут када приказује огласе. Најновије вести се отварају толико дуго да више нисте заинтересовани за читање поруке.
АПП је одличан, али уредници морају сви поништити избор немачког после основне школе... З.т. мора се слободно тумачити шта се мисли. Поред тога, на местима постоји веома упечатљива услуга. Недавно се вести на почетном екрану више не сортирају по датуму, што значи да су све старе вести на врху, а не можете ни брзо да проверите шта је ново.
Апликација редовно виси и треба је поново покренути
Могућност коментарисања чланака вредела би још 3 звездице, сопствене вести, интервјуе итд. а не копирање од других још 3 звездице, не желим ни да помињем досадну рекламу која производи црни екран на пар минута...
Добра апликација, али понекад заостаје
Јасно, јасно и једноставно извештавање.
Пада све време
Не могу да пронађем начин да изаберете језик
Управо оно што сам тражио.
Свиђа ми се апликација, али наслови су често погрешно повезани са чланцима, понекад имате среће да их пронађете, понекад не
Апликација више не ради. Не учитава се.
Више не ради. Чланци се више не могу приказати.
Апликација постаје све гора и гора са сваким новим ажурирањем. Сада више не могу ни да отворим везу. Једина ствар која функционише су досадни рекламни прозори. Лоше програмирање... извините момци
Немам проблем са искачућим огласима у апликацији, али када је искачући оглас видео који се не може прескочити, то је веома неугодно. Ови видео снимци су пуштени тек од последњег ажурирања. Ако се то поново не промени, вероватно ћу потражити другу апликацију за вести или потпуно блокирати огласе
Одлична апликација, добар посао
Нажалост, апликација се стално руши од последњег ажурирања (црни екран при позивању чланка вести). Баш штета. Садржај је и даље одличан.
Лове Тхеисс апликацију
одлична нова верзија. апсолутно задовољство за коришћење
Апликација је добра и има много нових вести. Понекад ти Цхр. НИММЕРВОЛЛ мало превише бије Луиса Хамилтона. Мало више поштовања. Један је од најбољих пилота свих времена. Рачунам и Фанђа Кларка Шумахера Сену Моса Проста и Хамилтона. Фетел бунар.
Хуавеи Мате 9. Нови дизајн је у реду, али скоро ништа не ради!!
Квт
6 чланака дневно о Луису Хамилтону?! Да ли уопште знате да у Ф1 има и других возача? То је фрустрирајуће! Сама апликација је веома добра!
Одлична апликација за ауто спорт
Нови дан, супер сам задовољан овом апликацијом
време је за ажурирање
Волео бих да могу да прочитам и карту за Ф1 у апликацији. Иначе одлично
Заиста сјајна ствар!
Ес коммт офт ницхт дие Нацхрицхт ауф дие ицх гедруецкт хабе. Пассиерт беи Ханди унд Таблет. Сонст ган з и.О.
Стављате опис апликације на енглеском, али сав садржај је на немачком
Нажалост, погрешни чланци се стално учитавају. Понекад могу да кликнем на 10 различитих наслова, али увек дођем до истог чланка, штета
Веома информативно
Вечно дуго времена учитавања и понекад баш ништа, само празан екран. Ако додирнете чланак, често је потребно више од 30 секунди да се било шта догоди. Човек често није сигуран да ли је чланак уопште учитан или не. Не може бити горе, дакле 1 звездица
Motorsport-Total.com Sport lnk
Motorsport-Total.com Спорт ivz
Дизајн је можда био ажуриран пре неколико година. Прилагодите апликацију данашњем Андроид изгледу и осећају.
Ужасна апликација. Спор. Буги. Стара
Заиста је непријатно када не можете да се носите са рекламама. У сред ноћи почиње да се приказује рекламни видео.....а ионако не можете да га прочитате јер реклама гура све око себе. Заиста ми не треба тако нешто, одох с тим!
Motorsport-Total.com Спорт rbti
Ја сам неко ко користи ову апликацију сваки дан. Нажалост, ни веб локација ни апликација нису ажурирани...
Ради веома добро, само су повремени падови досадни
Motorsport-Total.com Sport kmv