Post by xyzcratalagabb on Mar 8, 2022 12:27:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Final Gear ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Final Gear IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много токени ▞▞▞
▞▞▞ Final Gear 2022 version ▞▞▞
Final Gear Rol Oyunu lek
Давам на това 5 звезди, защото играта беше забавна, стилът е страхотен и времето за зареждане е минимално. Поддържам тази игра.
Хубава игра, но има много ограничен набор за призоваване и някои костюми са само за покупка, което означава, че ако не изберете комплекта на Favia, няма да има кой да заобиколите Shields, напр. за pvp етап 10. Събитията също предлагат костюми, но не и пилоти, което ги прави по-малко привлекателни за F2P играчи. Нуждае се от полиране, но обещава.
Страхотно AF ГРАФИКАТА Е САМО АААААА-. Ако можех да оценя тези 10 звезди, бих ги оценил с 10 звезди. Айо, можете ли да направите шоу в netflix, което е Final Gear?, Защото ЩЕ ГЛЕДА ВСЕКИ СТРАСТЕН ЕПИЗОД САМО ЗА 1 ДЕН, също Viorate е моят НАЙ-ЛЮБИМ ПИЛОТ. Ето и малък комплимент за Viorate: Тя има МНОГО красиви очи, дрехи и коса. Ако видите хора, които са оценили тази 1 звезда ИГНОРИРАЙТЕ ГИ, предложение за актуализация: Можете ли да направите коледна кожа за viorate?
Къде е другият ми преглед? Хмм.... Гледам те! Добре, този път ще се опитам да бъда по-снизходителен. Има тъмни тълпи, които изстрелват множество изстрели, които пречат на моите единици да правят каквото и да било поради зашеметяваща механика, понякога не може да се играе, защото не мога да правя нищо, дори да не се движа. Така че 1 звезда за сега.
Играта е наред с приличен геймплей, добър брой герои и добро изграждане на света. Въпреки това аспектите на gacha са отрицателна точка, като повечето герои изискват персонализираните си мехове да блестят, така че самото дърпане за герои не е достатъчно. Ежедневниците са скучна работа с повечето съдържание изисква ръчна игра и отнема твърде много време. Като цяло, една добра игра, която не се препоръчва, освен ако не сте готови да отделите малко време да я играете.
Играта е забавна! Има проблем със замръзващия екран за изтегляне и наградите за предварителна регистрация, но освен това все още е забавна игра! Забележка: Всеки основен проблем, който казах, засега е отстранен от разработчика, така че...Мисля, че е време всички да спрат с ревюто с 1 звезда сега...
Много забавна игра, страхотни герои и дизайн Има някои леки проблеми Надяваме се да поправят скорошния проблем с играта, която постоянно се срива при отваряне
1 януари. Честита Нова година 2022. Играта все още бъгове, все още съмнително решение тук-там, нотификация само във FB засега. Надяваме се проблемите да бъдат изгладени скоро. Механизмът на Nova е гача стена, отколкото paywall, така че поне едно добро нещо.
това е забавна автоматична игра. аниме момиче с меха и тази игра е уникална. про: страхотна футуристична графика и лесен автоматичен геймплей за заети хора. персонализирайте своя механизъм по пътя си, лесен за получаване пилот, щедра награда от всеки ден. против: големи данни за изтегляне и съхранение, малко артикули просто могат да бъдат закупени с платена първокласна валута (безплатната премиум валута има малък достъп за закупуване), не може да се види личната механизма и къде да се получи (той е заключен и просто виждате черната механизма).
Не знам защо хората дават лоша оценка заради поддръжката. Но това е ново пусната игра, така че не очаквайте да няма грешка или проблем в игрите. Освен това играта вече е щедра, ако вложите време и усилия да я играете. Надявам се проблемът да бъде отстранен скоро.
Играта е добра. Обичам мока малко, но стилът на игра не ми харесва. Ако харесвате игри, които изискват повече взаимодействие, това е чудесно за вас. Предпочитам телефонни игри пред мен щракване и всичко автоматично. Работи добре, страхотна история, много игра.
Final Gear определено показва големия си потенциал да бъде забавен и пристрастяващ. AI за автоматична битка работи много добре, тъй като те могат да избягват предварително телеграфираната AOE атака, за да докажат гъвкавата бойна способност на AI. Неговият недостатък обаче също е много незабележим. Проблемите и сривовете на играта се случват много често, притъпяващи изживяването на играта до степен, че играчите може да загубят интерес към игрите и накрая да го изоставят.
играта е наистина забавна за игра, започнах да играя от една седмица. Потребителският интерфейс не е сложен, всъщност е наистина удобен за потребителския интерфейс, наистина трябва да се разбере, единственият проблем, който имам в момента, е да нямам лукса на битка за автоматично повторение за някои равномерни етапи и факта, че трябва да разчитаме на RNG, за да получим персонализирани mech от mecha part развива, би било по-добре, ако има опция да изберете специфични персонализирани mecha части и да смилате ресурсите от конкретен етап. няма значение дали е отнело много време.
Обикновено аз бих бил първият, който препоръчва игри с прилично писане и действителният геймплей е доста забавен, но вие всички подгрявате Galaxy Tab S7. На минимални настройки. Оптимизацията ТРЯБВА да се случи.
загубих цялата си информация за игрите <_< актуализацията на Evangelion ми казва, че трябва да започна отначало?? с цялото това време максимални пилоти и меха? какъв е смисълът да имам "влизане", ако загубя спасяването си? <_< разочароващо =_=
Final Gear Roolipelit ooch
Добра игра, но всеки път, когато натисна бутона за събиране на всички на ежедневните награди, играта се забива при зареждане 4ever с съобщение "наградите не са налични в момента". За съжаление бутонът за потвърждение изглежда не работи, така че сте останали на този екран, докато не затворите играта принудително.
Играта изглежда много по-стабилна след последното събитие.
Винаги остава на екрана за зареждане след избор на сървър. Деинсталиран и преинсталиран. Много пъти, но все същото. Нула звезди, честно казано. Не мога да дам оценка, ако не мога да играя играта. Използването на ROG 2 с оптична wifi връзка и други игри работи добре.
Играе от стартирането. Отне време да се адаптирам, но сега, когато разбрах играта, я харесвам. Само да гледам как се биете мехове, никога не остарява. Това е като единствената игра, в която екипировката е наистина вълнуваща за събиране.
Поправих проблема си, играта ви не обичаше да работи без sd карта. Играта е забавна досега, но в бъдеще, моля, не изтривайте рецензии. Това се отразява само лошо на вашата компания. Страхотна игра досега
Измина половин месец от сътрудничеството на eva, но грешките все още има грешка в параметрите при заявяване на мисия и дарение на доставки, изостават като ад, 1 кадъра в секунда, тъй като part2 eva Разработчиците са просто мързеливи и некомпетентни в отстраняването на грешки Глобалният сървър бавно умира, не ви губете 💰 сте на този. Играта е добра, жалко, че твърде много грешки ще изпуснат тази.
Ако някога има игра, която мога да дам 0 звезда, това ще бъде!!! На пръв поглед това би било страхотна игра... Докато не осъзнаете, че всичко е направено, което между другото е ограничена квота на ден!!! Събитията са основно за играчи от дълго време, така че за начинаещи не се надявайте и между другото също са заключени напредъкът и приносът, пакетът е СКЪП, който предлага малко или никаква помощ в дългосрочен план, с изключение на козметичния смисъл, който между другото са заключени, така че не можете да използвате, освен ако не притежавате определена единица,
Имах профил и всичко. Мислех, че е чрез Google play, но вие дори нямате тази опция да влезете сега. Така че това, което вече имах, го няма.
Заинтересувах се от тази игра за кросоувър събитието, но изобщо не е подходяща за начинаещи. Също така издърпванията са скъпи и дори ако успеете да издърпате SSR, кросоувър единиците изобщо не са гарантирани, освен ако не китате силно.Наистина искам да харесам тази игра, но след като две SSR не са целевият кросоувър герой, въпреки предполагаемия значително увеличен процент на падане и призоваването е скъпо, аз съм силно разочарован.
Включени са още една изключителна „функция“ на Global сървър. Те промениха системата за развитие на пилота на "Последователност", вместо пилотен сертификат. Разликата? Последователностите са уникални за пилотите, независимо от рядкост. Необходими са 20 за 6 звезди, един измамник ви дава 1. Не е достатъчно причина да стоите настрана? Ето още един. Играта включва система за таланти, която също изисква последователност в 2 възела, забранявайки прогресията към следващия талант. Искате да тествате играта, отидете на други сървъри.
Не е лошо, но проблемът, който имам, е, че няма ръководство за герои, така че когато можете да избирате между герои, не знаете кой да изберете. Дори не можеш да кажеш как изглеждат. Друг проблем е промяната на посоката на героите. Много пъти се оказвате, че стреляте далеч от враговете, тъй като не сте се обърнали. Слава богу за колата, тъй като справянето с това беше болка в задника.
тази игра отчаяно се нуждае от опция за почистване. правенето на една и съща автоматична игра на гринд ежедневно става скучно много бързо. особено когато отнема около час за възпроизвеждане на едно и също съдържание всеки ден.
Има много големи проблеми със зареждането и всеки път, когато играта има актуализация, тя става все по-лоша. Няма да играя играта, докато проблемът със зареждането не бъде разрешен.Само анимациите са добри, потребителският интерфейс е твърде малък за телефон, караница за навигация от една активност към друга, плаща се много за печалба с платена>безплатна система за скъпоценни камъни. Но анимациите са добри.
Играх малко сега и дори похарчих малко пари, сега по някаква причина, когато се опитам да вляза в играта, получавам "неуспешно промяна на акаунта в SDK", тъй като след актуална корекция се появява грешка... първо грешката при актуализацията, сега това... ..
Така че работата е такава. По някаква причина играта ми беше изтрита или нещо подобно? Играх добре. Вчера изиграно направи някои мисии. Днес трябваше да направя нов акаунт? Защо? Не бих се разстроил, ако: 1. Вече не бях инвестирал една седмица в играта. 2. Вече не бях инвестирал поне $100 в играта такава, каквато е. Честно казано, оценката трябва да е 1 звезда, но аз се наслаждавах на времето, докато играех тази игра. Би бил 5-звезден преглед, ако този проблем не се появи.
Страхотни герои, страхотни механизми. Съобщение до екипа на разработчиците: повече фокус върху историята, наистина има потенциал да бъде страхотна
Очевидно разработчикът и издателската компания изобщо нямат комуникация, защото всички събития и информация изобщо не са синхронизирани. Липса на информация за играчите какви събития се случват, няма ясен напредък на картата за бъдещето. Играя тази игра от първия ден и искрено се надявам играта да стане популярна заради потенциала си. И с удоволствие не съм похарчил повече от $5 в тази игра, обикновено бих похарчил повече за играта, която харесвам.
Колекция Waifu и изграждане на Mech какво повече можете да поискате? Харесвам геймплея, музиката, характера и дизайна на механизма. Надяваме се, че няма да навлезе твърде много в P2W и ще даде на F2P играчите повече начини да печелим ресурси, материали, мехове и съпруги. Битките са страхотни. Можете да поемете контрола над 1 механик/момиче и да се биете или да ги поставите в автоматичен режим и да ги гледате как се бият. Не съм стигнал толкова далеч, откакто започнах едва вчера. Но засега харесвам играта и се надявам да видя повече съдържание и да се надявам да си сътрудничим с меха анимета като code geass, gundam, zoid, evangelion, gurren lagann.
Това почти се превърна в любимата ми игра, ако не беше техният ужасен гача дизайн. Страхотна мех игра, но gatcha за мехове изисква да рисувате няколко пъти в един банер. Минималната цена за теглене без измамници е около 15 000 кристала за всички гарантирани части на механизма заедно с пилота. Още по-зле е за UR банери - 45к. Това не би било проблем, ако имаха земеделски метод, като Arknights, но не го правят. Още по-лошото е, че платеното им преобразуване е скъпо - 100$ = 6.6k само кристали.
Нов преглед, Lvl 60 има няколко добри символа. освен че в крайна сметка това се превърна в скучна работа от надграждането на вашия char. да механизираш не, освен ако не харчиш пари, наслаждаваш се, докато трае, макар че обичаш меховете, но не искам да си правиш труда да губиш много време за тази игра, окончателна присъда с 2 звезди, без битка за пропускане, когато земеделието е твърде скучна работа, харчене на пари е до голяма степен това, което играта иска да направите, надграждайки своя char. и mech, не е игра за телефони UI твърде малък и т.н.
Толкова много неща са толкова зле проектирани. Те ви дават кутии със съоръжения, от които да избирате, но буквално нямате начин да разберете кое оборудване на кого принадлежи. Дори първоначалният избор не ви позволява да видите детайлите на героите, освен ако не гледате цялата анимация. Така че няма как да разберете кой клас избирате. Нямате начин да видите героите, които нямате, за да можете просто да ги изберете по име? Кой е проектирал тази система. Много лош дизайн.
Харесва ми как играта ви приветства отново с вашия акаунт в Google, но с нулирането на целия напредък, тези игри трябва да ви кажат, че акаунтът в Google е безполезен и ще загубите целия напредък на нов телефон. Толкова много загубено време
Moonlight Lovers: Ethan - Otome Game / Vampire የሚና ጨዋታዎች tzp
Тази игра, честно казано, е доста забавна, нямам търпение да видя какво има бъдещето по отношение на история и събития, както и бъдещи сътрудничества
От вчера сутринта се опитвам да изтегля и актуализирам играта. Непрекъснато ми казва да изтегля 500 mb патч, след това отива да го изтегля, казва, че е готово, рестартира се и иска да изтегля отново същата корекция.
Играта е наред. Нивата отнемат много време за завършване. И сега играта замръзва всеки път, когато я отворя (имам s21 ultra). Така че сега е буквално невъзможен за игра. Също така е сложно с това колко неща можете да изравните. Художественият стил обаче е невероятен.
Преводът може да е нестабилен и играта може внезапно да се срине, но мисля, че е забавно. Персонализирането е прилично, въпреки че в крайна сметка ще използвате само персонализирани механизми (тези, специално предназначени за определени пилоти), защото като цяло са по-мощни.
$19,99 боен пропуск е загуба на пари. ежедневните мисии, които изискват акаунт Lv.50 (подготовка и увеличаване на доставките) се отключват ПЪРВО, след това по-лесните ежедневни мисии (зона на конфликт и развитие) се отключват след това.ако все още нямате акаунт от ниво 50, не можете да получавате ежедневните точки от тези мисии, като по този начин блокирате седмици напредък на точки, тъй като разработчиците решават да поставят недостъпните мисии първи. собствена игра
Наслаждавам се на тази игра адски много. Обичам меховете като цяло и персонализирането на всяко копие на пилотите е нещо, което наистина мога да изоставам. Постоянното предоставяне на достъп до все повече и повече съдържание, докато играчът свикне с играта и прекарва време в нея, е добър избор, защото, господи, иначе би било поразително по отношение на съдържанието. Единственото ми оплакване е, че меховете от задната линия се разрушават доста сериозно и им липсва огнева мощ, за да си струва да превземат повече артилеристи или бластери.
Много забавно и лесно за захранване на вашия екип, без да плащате за нищо. Иска ми се костюмите да не изискват платени кристали, но страхотна игра с много неща за правене, а системата за жалост на gatcha е много справедлива. Мисля, че отнема твърде много спомени, за да получите модифицирана монета, а аврора, нормална единица, странно отнема 4 часа, за да се призове. Също така бих искал да има повече персонализирани мехове, особено ако могат да правят нормални и редки единици, които всъщност са полезни в края на играта. И наистина имаме нужда от персонализирани мехове shmilly, viola и Solig.
Играх първия ден, но след това се случи последната поддръжка и сега приложението не се стартира. Той се срива веднага щом се отвори или замръзва на екрана на Flashwing и трябва да го нулирате. Опитах да деинсталирам и преинсталирам, но това не решава проблема. Преди поддръжката работеше перфектно, сега не.
Единственият проблем, който имах, бяха подвеждащите стойности на сумите за покупка, но получих възстановяване на сумата за недоразумението и съм много благодарен. Едно нещо, което наистина ме притеснява, са честите сривове при вземане на всички ежедневни мисии.
Много грешки при сривове на играта, в основната история, подкуест и доста погрешни преводи. Освен това изтощава живота на батерията ви като никой друг. F2P може да му се наслади до известна степен, но като всички гача игри, не се опитвайте да се състезавате с плащащи играчи.Това е доста добра игра, ако нямаше толкова много грешки в нея.
Изпуснах това по време на сътрудничество с Ева. Събитийните мисии направиха безполезно почистването, когато се изпълняват награди, които вече са завинаги, за да се изпълняват, и ИЗОБЩО не се пускат никакви пакети за сътрудничество. Съществуващите кристални пакети са с изключително ниска стойност в сравнение дори с E7. Концепцията на играта все още е интересна, но не усещам, че разработчиците/пъбовете ме грижат за мен.