Post by xyzcratalagabb on Mar 8, 2022 12:31:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Punishing: Gray Raven ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Punishing: Gray Raven IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Punishing: Gray Raven 2022 version ▞▞▞
To je hra zdarma, že? Proč je tam obrazovka, která říká, že tato aplikace možná nebyla zakoupena??? Je to placené?
Punishing: Gray Raven ஆக்ஷன் ilo
Časový limit přihlášení, skvělá práce na aktualizaci!
Stále se nemohu přihlásit 3 hvězdičky. Pro: Nejlepší akční hra na mobilu. Vývojář své hráče neustále odměňuje. Velkorysé pro milovníky světla. Krásné umění, hudba a postavy. Systémy kolejí a vztahů mohou být zábavné a obohacující. Nevýhody: Na mnoho druhů měn. Nedostatek zdrojů f2p. Nákup zdrojů mimo měsíční permanentku je velmi drahý. Průběh příběhu je přehnaně vycpaný s některými reakcemi příběhu a postav, které jsou nuceny prolomit imerzi. Žádné anglické hlasové herectví.
Hraji tuto hru od vydání (zatím 2 opravy). Hra je opravdu úžasná, ale trvání akce je příliš dlouhé. Jedna oprava/událost běží 1 měsíc. Když událost vyjde, získáte několik různých map a další měsíc v podstatě není žádný obsah, dokud nepřijdou další opravy. Všechny gacha hry, které jsem dosud zažil, vydávají nový obsah každý týden/2 týdny. Také kožní gacha je opravdu nepřiměřená. Je dražší než zbraně a postavy (100 €), zbytek má nízkou hodnotu. Hra byla zábavná, grafika je dobrá na telefonickou hru (i když se vám telefon zahřívá), ale to je vše, příběh je zábavný do určitého bodu. Poté, co vyčistíte příběh, se všechno stane super repetitivním a vy jen dřete na předměty, a pokud vám opravdu nezáleží na tom být nejlepší, není nic zajímavého. Nejprve jsem se do toho chytil, protože boj byl zábavný. Když jsem gaccha, očekávám, že budu moci získat věci po určitém bodě, ale je to stejně dobré jako případy CSGO. 1/100
Snažil jsem se hrát, ale to padání bylo příliš na zvládnutí.
Upřímně, dal bych té zatracené věci 5 ⭐, KDYBYCH MOHL UDĚLAT NÁKUPY V APLIKACÍCH, stále říká, že dobíjení se nezdařilo. Prosím, opravte to, stále říkám, že mám v účtu Play 0. a záměrně jsem vložil 10 $ (jen abych se ujistil, že to nebyla moje karta nebo Google). Prosím opravte to.
Nedovolí mi přihlásit se, jakmile dokončím stahování. Bylo tam napsáno jen časový limit, jaký vtip.
vše dobré, ale můžete po dokončení každé úrovně dát jiný druh odměn. jako více zbraní pro vylepšení. možná trochu lístků na výzkum
Nelze načíst do žádné mise. Hra pokaždé zamrzne a spadne.
Ovládání bylo tak neohrabané. Připadalo mi, jako by se tato hra měla hrát s ovladačem. Útokové tlačítko by mělo být při hraní na mobilní obrazovce na místě tlačítka dodge. Postavy jsou také nudné. Nechybí ani přesvědčivý příběh, který by vás zaujal.
1 hvězdička, dokud neopraví hru pro uživatele Androidu
Punishing: Gray Raven Δράση ediy
V této hře se mi nelíbí používání staminy. Regeneruje se opravdu pomalu a každá aktivita je velmi nákladná na výdrž. Také jsem nikdy neviděl gacha hru, která by plně nenaplnila výdrž, když jste levelovali. Hra je zábavná, ale kvůli problému s výdrží jí můžete hrát jen velmi málo za den. Pokud chcete, můžete si koupit více, ale dostanete tak málo. Nutí mě přemýšlet, kolik obsahu ve hře skutečně je, že to tak vážně omezuje mé každodenní hraní.
Super
Tato hra je skvělá, je skvělá. Skvělá hratelnost, design, postavy, události, obsah. To je skvělé. 3 hvězdičky, protože je to nespravedlivé vůči hráčům F2P, pokud jde o vzhledy a extra obsah (jako je nábytek na kolejích) Některé vzhledy JSOU ZDARMA v jiných regionech, ale v GLOBÁLNÍM světě se za ně platí, nebo za ně musíte BRUSIT, zatímco jiné jsou přímo v e-mailu Je to smutné, za skvělou hru vydělávají zdarma skiny a bonusy z jiných oblastí hry Prosím PGR Global, miluji tuto hru, nenuťte mě ji odinstalovat, opravit.
Jaká by měla být hra na telefon Nier. Nejlepší a náročná hratelnost, fenomenální soundtracky, dobrý příběh. A jako hráči FGO NA mi nevadí být 2 roky pozadu za serverem CN, jen mě to udržuje v nadšení a vím, že hra vydrží další 2 roky, dokud CN stále pokračuje.
slušná hra se sladkou hratelností, ale energetický systém je tak šílený! Nemůžu ani mlít věci
Velmi dobrá hra. Pokud máte rádi anime, možná se vám tato hra bude líbit. Sice je to na odemknutí obchodu moc dlouhé, ale pořád je to dobrá hra SAMOZŘEJMĚ 5⭐!!!!!!!
Kooperativní režim je silně zabugovaný. Extrémně zpožděný ovládací vstup, nezapne, i když je již 100% nabitý, automatické ukončení při čekání na členy týmu a někdy nereagující ovládání uprostřed boje. Pokud to není proto, že potřebuji použít všechny své mrchožrouty, tak to ani nechci dělat.
Punishing: Gray Raven Екшън zrcb
Hra byla zábavná, když poprvé vyšla, ale postupem času začala být nudná. Mají události, kde je mapa odlišná, ale hra je stejná. Zabijte všechny nepřátele nebo přejděte z bodu A do bodu B.
Tato hra nefunguje na galaxy s21 ultra. Neustále mrzne a padá bez přestání. Nejde vůbec hrát.
Orby registrované (1-4) v tlačítku Face nebudou v ovladači fungovat, pokud zaregistrujete koule 5-8 (jakákoli tlačítka na tváři). Od poslední aktualizace to stále není opraveno!
Skvělá hra, ale po aktualizaci se nemohu přihlásit Facebook řekl, že může trvat několik dní, než bude opravena (pls. Ne)
Stále nefunguje ani po aktualizaci. Zkoušel jsem to přes Facebook, Google a jako host. Používám servery Severní Ameriky.
teď to nucené uzavření coop vyřešeno. teď další problém je zpoždění pohybu na coop. i když mám stabilní připojení k internetu...
Snažím se přihlásit, ale hlásí, že vypršel časový limit, již používám svůj internet a wifi, ale stále nemohu vstoupit, opravte to, musím požádat o měsíční vstupenku
Děkujeme za rychlé vyřešení problému s přihlášením! Jsem opravdu vděčný. Nová aktualizace mě zatím moc baví
Správně, hra je super vzrušující a opravdu se mi líbí. Po poslední údržbě mě však hra požádala, abych se přihlásil pomocí účtu Google, omylem jsem zvolil špatný účet a nyní je můj postup ztracen. Nemohu se odhlásit z tohoto účtu a vybrat ten správný. Nemohu najít způsob, jak se spojit se zákaznickým servisem, a teď jsem zpět od začátku.
Pokaždé, když se pokusím hrát další misi, vyhodí mě to a vypne hru. Je to opravdu dráždivé. Nejste si jisti, v čem je problém, ale pokud to přesto lze vyřešit, udělejte to. Pokud ne, nebudu mít jinou možnost, než hru přestat hrát. Jsem v kapitole 1. Mise 6 nebo 7. Načte se to do textů, ale nedovolí mi to bojovat.
Hra je v pořádku - je tu nějaká legrace, ale opravdu vůbec nerespektuje váš čas. Spousta věcí je otřepaných, zdlouhavých nebo zbytečně časově náročných. Také to není zdaleka tak přátelské k f2p, jak se inzeruje, s hráči p2w stále získávají obrovské výhody. Boj je většinou zábavný, ale mechanika orbů je ve skutečnosti docela mělká a pár bossů je prostě bolestivých/nezábavných. Hra také postrádá spoustu funkcí QoL, díky čemuž je spousta věcí bolestivých. Hra pro masochisty.
Ahoj! Vaše hry jsou úžasné, ale nedávno jsem hru zkoušel přeinstalovat a pokaždé, když se do hry dostanu, zamrzne a spadne.
Rozbitá hra se nespustí, tu a tam jsem měl tyto potíže. Pokusil jsem se oslovit tým podpory, ale moc nepomohl. Je zvláštní, že mé ostatní hry fungují dobře, ale tato ne.
Nedostatek ovládání fotoaparátu ztěžuje hraní hry. To by se mělo hrát pomocí ovladače videoherní konzole se dvěma směrovými ploškami a více tlačítky, nikoli na dotykové obrazovce smartphonu. Grafika ale vypadá dobře.
Hra je zajímavá... ale... hraju jen pár dní a už vidím obrovské problémy. Za prvé, většina herních mechanismů (nebitevních) je jen další kopií Arknights.To znamená: nikdy nebudete mít dost energie na hraní a nikdy nebude dost lístků na gacha. Co se týče všeho ostatního: příběh, bitevní hra, image, design a osobnost postav, atmosféra... to je prostě dokonalé. Mínus dvě hvězdy jen za energii a kopii tak obrovského množství dalších herních mechanismů
Líbí se mi dosavadní zážitek spolu s událostmi, ale aktualizace cechu je buggy, v mém cechu byli 2 hráči, které jsem přijal do své kanceláře, ale byli. Neaktivní 14 dní a nevyvíjel jsem žádné cechovní aktivity, jejich nedostatečný příspěvek způsobit potíže ostatním členům cechu spolu s cechem , ale nemohu je vyhodit , když jdu do jejich profilu , uvádí se , že nejsou součástí skupiny , zatímco jsou stále v guildě , opravte prosím tuto chybu
Chcete kůži? Moc špatné. Pokud si ho budete chtít koupit přímo, bude to lobotomizace vaší peněženky za brutálních TŘICET DOLARŮ za JEDEN skin. Ceny prémiové měny jsou strašné, a proto se na ně nedá spoléhat. Zatímco většina mechaniků je mnohem přátelštější k F2P než většina ostatních, pokud někdy nastane situace, kdy budete požádáni, abyste v budoucnu získali peníze, bude to bolet. Časovaná bomba jistě, vzhledem k tomu, že se všechny gatchy nakonec rozpadnou.
Nová první akce byla velmi kvalitní, chybí jí vystřižené scény k příběhu a více volného prostoru není dáno dostatek bc
Vypadá to, že se Global zase ošidí. Dej nízkou hvězdičku, protože je to mobilní hra s bráněnou výdrží a nechutnou monetizací. Hra samotná je skvělá, je to zábavná hack & slash akční hra. Příběh je tak trochu meh, možná se to později zlepší, kdo ví. A překlad není tak skvělý. Překlepy, chybějící slova atd. Největším problémem je teď opakování obsahu, budete dělat stejné fáze znovu a znovu až do nového obsahu. Charakter každé 2 měsíce není problém.
Hra se po poslední aktualizaci neustále hroutí tím, že uděláte cokoli, spustíte fázi, spustíte kooperativní fázi, prohlédnete si nátěr postavy, prohlížíte kodex, sledujete kinematografii Grand Blue a většinou padá právě při spuštění hry. .
Tato hra není pro ty, kteří mají špatnou schopnost zachytit nepřátelské zprávy a pomalé reflexy. Stejně jako u jiných F2P her na „budování paluby“ jsou ceny za získání nejnovějšího lesklého Constructu vysoké.
Sanvello: Anxiety & Depression Medisinsk afae
Není to špatná hra, ale dnešní aktualizace přiměla všechny uživatele Facebooku k přihlášení. Při načítání se neustále odpojuje
Po aktualizaci na Andriod 12 na Samsung S10 5G mě to násilně vyhodilo, nevím, proč to prosím opravte.
Hra je skvělá, ale mám pocit, že upgradovat zbraně vyžaduje mnohem více práce, než je potřeba. Z 10 úrovní, které jsem hrál za získání upgradovacích materiálů, jich mám 3 nebo méně, takže to skončí tak, že udělám stejnou věc 50krát, aby se upgradoval dobrý předmět. Přál bych si, aby existoval lepší a efektivnější způsob, jak získat věci, aniž by se to opakovalo
Nemohu se přihlásit pomocí mého účtu na Facebooku. Opravte to co nejdříve a získáte 5hvězdičkové hodnocení.
Řekl bych, jak jsem se cítil ze hry, kdyby fungovala. Trvá několik dní klepnout kamkoli na obrazovku a nic se nestane.
Grafika je skvělá a příběh je docela zajímavý, ale není přátelský k F2P😢
Opravdu se mi ta hra líbí, když ji poprvé vidím, samotná hratelnost a nemluvě o tom, že můj bramborový telefon ji dokáže spustit v maximálním grafickém nastavení, myslel jsem, že hra je f2p, jak říká mnoho jiných hráčů, ale ukázalo se, že nás hráče prostě chcete podojit oceňováním vašich měn, zjevné neslušné chování. Nemluvě o první události, že neexistuje způsob, jak získat všechny odměny, pokud nebudete velrybu, ať už chcete kůži nebo ne.Samotné hodnocení to dokazuje, možná je na čase, abyste začali jednat, prosím.
Tuhle hru miluju, ale pořád mi padá! Už nemůžu nic dělat. Opravte hru a já opravím hodnocení.
Když jsem přepočítával množství séra potřebného k dokončení všech skrytých fází v příběhovém režimu pro tuto verzi hry, napočítal jsem 1488 mililitrů... Kuro?.. Vysvětlete to, prosím.