Post by xyzcratalagabb on Mar 8, 2022 12:34:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MTG Familiar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MTG Familiar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ MTG Familiar 2022 version ▞▞▞
Γιατί να αλλάζετε το χρώμα σε μωβ...είναι φρικτό... επίσης το να μην μπορείτε να λάβετε τις τιμές των καρτών ή τις κάρτες που αναγνωρίζονται στην ενότητα εμπορικών καρτών είναι απαράδεκτο... παρακαλώ διορθώστε γιατί δεν υπήρχε τίποτα κακό με το πώς ήταν τα πράγματα.. .απλά προχώρησες και έκανες τα πράγματα χειρότερα.
Αυτή είναι η εύχρηστη εφαρμογή όταν παίζω και είναι καλή, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάω μια μεγάλη τσάντα με ζάρια.
Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή, γι' αυτό είναι απογοητευτικό να μην μπορώ να το κάνω αυτό το δικό σου. Πώς μπορώ να αναζητήσω κάρτες με το σύμβολο (πατήστε) μέσα; Είναι ακόμη δυνατό σε αυτήν την εφαρμογή;
Εξαιρετική εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να κολλάει σε οριζόντια λειτουργία στο droid turbo μου όταν χρησιμοποιώ τη λειτουργία life counter
Δεν έχει καθορισμένες λίστες και δεν περιλαμβάνει σπανιότητα κατά την αναζήτηση καρτών. Είναι αρκετά αδέξιο όταν χρησιμοποιείτε τα ζάρια. Ακόμα η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για android, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι δεν ενημερώνει γρήγορα τα νέα σύνολα και δεν μπορείτε να σύρετε τη λειτουργία προβολής κάρτας στο Deck builder. (όπως στην αναζήτηση καρτών)
Η εφαρμογή κλείνει συνέχεια
Το Deck builder είναι ένα τεράστιο σφάλμα. Διέγραψα τα δεδομένα μου πολλές φορές
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά τώρα δεν ενημερώνεται σε σύνολο OGW ή νέες αποφάσεις. Έχω εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή στο tablet μου και λειτουργεί μια χαρά εκεί. στο τηλέφωνό μου δεν θα λειτουργήσει πολύ καλά
Αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά τρομερή. Μην κάνετε λήψη. Οι τρομερά ανακριβείς τιμές και η πρόσφατη ενημέρωση διέγραψαν όλες τις λίστες και τη λίστα επιθυμιών μου. Μακάρι να μπορούσα να βαθμολογήσω λιγότερο από ένα αστέρι.
Η εφαρμογή χρειάζεται υποστήριξη για κάρτες προώθησης και κάρτες πλήρους τέχνης.
Προσθέστε έναν μετρητή ενέργειας και ανατρέψτε τον μετρητή ζωής του αντιπάλου κατά τη λειτουργία 2p
Μου αρέσει η εφαρμογή, αλλά χρειάζομαι μια ευδιάκριτη λίστα με φίλτρα αναζήτησης που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Θυμάμαι "{}" είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνετε αναζήτηση για σύμβολα, αλλά δεν θυμάμαι πώς να εξαιρέσω μια λέξη από την αναζήτηση. Η επιλογή άλλαξε πριν από μερικά patches και είναι ταλαιπωρία να τα ψάξω για να βρω ποια λειτουργία χρειάζομαι.
MTG Familiar टूल wls
Έτσι, έχω περάσει από πάνω από 20 διαφορετικές εφαρμογές MTG και θα έπρεπε να πω ότι αυτή είναι η καλύτερη ΚΑΤΑ ΜΑΚΡΙΝ. Τρέχουσες, ακριβείς τιμές (και αν δυσκολεύεστε να λάβετε τις τιμές του φύλλου, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μεταβείτε στις επιλογές τιμών και ορίστε το σε υψηλό στην οθόνη συναλλαγών). Σίγουρα αξίζει τον χώρο. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ NEXUS 7!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!
θα ήταν 5 αστέρων αν η τιμή ταίριαζε με την αγορά
# 1 χρησιμοποιήσιμη εφαρμογή παιχνιδιού. πολύ καλά
MTG Familiar Įrankiai magv
Διορθώστε τη λειτουργία αναζήτησης κατά χρώμα... Δεν λειτουργεί ακόμα. Και δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για να το διορθώσετε... Μακάρι να μπορούσα να δώσω 0 αστέρια... Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή τώρα την έχω απεγκαταστήσει και δεν θα επιστρέψω.
Συνέβη μετά την τελευταία ενημέρωση. Χρειάζεται επιδιόρθωση.
Σφάλματα μετά από 1 αναζήτηση κάθε φορά
MTG Familiar Mga Tool bavs
Η δύναμη των εμπορικών καρτών κλείνει την επιδιόρθωση της εφαρμογής και το 5 αστέρι μου θα επιστρέψει
Σε μία από τις παλαιότερες εκδόσεις (ή μήπως είναι το νέο μου τηλέφωνο Όταν κάνατε αναζήτηση, θα εμφανιζόταν στο κάτω μέρος για λίγο πόσα αποτελέσματα υπήρχαν. Αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό σε μερικούς, αλλά χωρίς τρόπο να πούμε πόσα αποτελέσματα υπάρχουν χωρίς να σύρουμε τη γραμμή κύλισης και να μαντέψουμε... Το χρησιμοποιούσα για να αποφασίσω αν ένα συγκεκριμένο κόλπο θα λειτουργούσε ή πόσα πλάσματα ήταν σε ένα δεδομένο τύπος πλάσματος, κ.λπ. Κάποιο είδος μετρητή x/y θα λειτουργούσε, ή όντως, απλώς επαναφέρατε αυτόν τον μικρό δείκτη; Θα ήταν ένα 5
MTG Familiar टूल wls
Πάντα με στέλνει στο Google αντί να ψάχνω για κάρτες
Η καλύτερη εφαρμογή mtg στην αγορά
Αυτή η εφαρμογή κάνει το 99% όλων όσων μπορεί να χρειαστεί να κάνει οποιοσδήποτε παίκτης. Αφαίρεσαν όμως την επιλογή "ακριβής φράση" για αναζήτηση κειμένου καρτών.
Εξαιρετική εφαρμογή, τη χρησιμοποιώ για να σχεδιάζω όλες τις τράπουλες μου και μου αρέσει η επιλογή να τιμολογώ τις κάρτες επίσης.Το μόνο πράγμα που θα πρότεινα είναι να μπορώ να έχω πολλές λίστες επιθυμιών, για να μπορώ να κρατάω όλες τις διαφορετικές λίστες ξεχωριστές μεταξύ τους. Κάντε το και θα πάρετε ένα 5 αστέρι από εμένα.
Χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή εδώ και χρόνια, είναι η καλύτερη μαγική εφαρμογή συλλογής στο Android.
Απλώς λείπει το κτίριο/κοινή χρήση καταστρώματος.
Πραγματικά καλή εφαρμογή. Ιδιαίτερα καλό για την αναζήτηση καρτών. Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν χρησιμοποιώ τη συνολική μερίδα ζωής, η οθόνη εξασθενεί συνεχώς.
Όλα αυτά που ήθελα να εφαρμοστούν μόλις εφαρμόστηκαν!
Η εφαρμογή μου για τιμολόγηση, αναζητήσεις καρτών και πολλά άλλα! Πολύ καλή βοηθητική εφαρμογή MTG. Αλλάζω τη βαθμολογία μου σε 5 αστέρια. Ήταν 4 λόγω μη αναζήτησης για Magic Duels (τώρα δεν λειτουργεί). Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή γενικής αναζήτησης, μαζί με χρήσιμη λίστα επιθυμιών, κανόνες, ιχνηλάτες και ζάρια. Χρησιμοποιήστε μια άλλη εφαρμογή εάν θέλετε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης συλλογής.
Κάθε φορά που βγάζω καρτέλα από την εφαρμογή, διαγράφει αυτόματα την τρέχουσα συναλλαγή μου. Αυτό μόλις ξεκίνησε πρόσφατα. Ελπίζω οι προγραμματιστές να το διορθώσουν.
Καταπληκτικό, απαραίτητο για κάθε ανταγωνιστικό παίκτη mtg, αλλά η εφαρμογή δηλώνει ότι κάθε κάρτα είναι Pauper legal. Παρακαλώ διορθώστε.
Ειλικρινά η καλύτερη εφαρμογή για πληροφορίες κάρτας που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
Γιατί η οθόνη δεν παραμένει αναμμένη στη λειτουργία μετρητή ζωής; Έχω ήδη τσεκάρει το πλαίσιο στις επιλογές και επίσης στο τηλέφωνό μου και εξακολουθεί να σβήνει. Χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό και είναι ενοχλητικό να συνεχίζω να ενεργοποιώ ξανά την οθόνη μου κάθε λίγα λεπτά.
Ενημέρωση σε 4 αστέρια από τις 16 Απριλίου 2020.Πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα. Εξαιρετικό εργαλείο αναζήτησης και βιβλίο κανόνων. Μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε.
Η λίστα επιθυμιών αναγκαστικά κολλάει η εφαρμογή.....μετά την ενημέρωση θα βαθμολογηθεί υψηλότερα όταν διορθωθεί
Η εφαρμογή σου ήταν η καλύτερη που υπήρχε ποτέ - μετά την έσπασες. Φτιάξτο.
My Brother Rabbit Pakikipagsapalaran fqky
Πρόβλημα: Όταν προσπαθώ να ψάξω για μια λίστα ας πούμε, λευκών μαγικών, μου λέει ότι δεν υπάρχει καμία. Μπορώ μόνο να κοιτάξω τη λίστα με τα λευκά πλάσματα.Βασικά, εκτός αν έχω ένα ακριβές όνομα κάρτας, μπορώ να κοιτάξω μόνο πλάσματα. Κάπως μπέρδεμα γιατί εγκατέστησα αυτήν την εφαρμογή. Απόλαυσα την εφαρμογή προηγουμένως, αλλά την άνοιξα για να ολοκληρώσω την κατασκευή ενός καταστρώματος και διαπίστωσα ότι είχε διαγράψει τελείως τα περιεχόμενα του καταστρώματος μου.
MTG Familiar Įrankiai magv
Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η ενημέρωση, καθώς το γραφικό στοιχείο δεν θα έχει το σωστό μέγεθος με την οθόνη μου. Το έχω ρυθμίσει να δείχνει 5 διαφορετικά πράγματα, όπως φαίνεται να είναι και με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, και δείχνει μόνο 3. Μου αρέσει αυτή η ιδέα της ενημέρωσης, λίγο θέλει δουλειά πιστεύω. Νομίζω ότι θα βοηθούσε να το αναφέρω Χρησιμοποιώ buzz launcher.
Η καλύτερη εφαρμογή MTG που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν βρήκα ποτέ μια εφαρμογή πουθενά κοντά.
Εκθεση
Είναι καλό, αλλά ο δημιουργός είναι πολύ άκαμπτος σε ποιες μορφές πρέπει να συμπεριλάβει. Θα πρέπει πραγματικά να ανοίξουν σε άλλες δημοφιλείς μορφές.